facebook

joi, 5 ianuarie 2012

Contestația ideală

La noi în „Ce? Unde? Când?” permanent apar conflicte legate de contestarea întrebărilor de către jucători. Uneori contestațiile se scriu doar așa, pentru orice eventualitate, în speranța că va fi acceptată, uneori sunt bine argumentate și motivate. Iar lucrul comisiilor de contestații este neplăcut, dificil și responsabil.

Mi-a plăcut totdeauna cum lucrează comisiile de contestații la concursurile internaționale - decizile sunt clare, argumentate, și, de regulă, negative. Deși la unele contestații geniale comisia nici nu are alternative decât să le accepte.


O întrebare la o competiție de „Ce? Unde? Când?” sportiv în limba rusă:

"В нём вам может встретиться сакура или луна. А вот электрогенератор не может. Назовите это".

Răspuns: Хокку

Contestația scrisă de una dintre echipe:


"Автор вопроса,
Электрогенератор
В зад себе засунь"

Contestația a fost acceptată unanim.


2 comentarii:

  1. Ma da ce prostii mai scrii, cei cu viata ta ? esti insurat sau esti individialist ? Copii ai sau esti celibatar ? Pari o persoana tare dusa de vinturi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate comentator anonim care ai scris comentariul precedent. Mai jos vei găsi un link util pentru tine, care va răspunde la majoritatea întrebărilor tale. În special semnificația informației de pe linkul respectiv este că dacă nu-ți place informația de la mine de pe blog, sunt o mulțime de alte bloguri, pagini pe internet, cărți, sau, reieșind din lăgrimea orizontului tău, comixuri, în care poți găsi informație pe placul tău. Îți recomand să te limitezi la ele și să nu mai intri pe la mine pe blog, dacă te deranjează ce scriu. O zi bună, iată link-ul:

    link util

    RăspundețiȘtergere